hoofdkopje
home
nieuws
cv
arthur
media
contact

 

Arthur

15 augustus 2012
Arthur speelt op dit moment in de nieuwe musical Ben-X! Op 13 september zal deze in première gaan in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Ben X, de musical vertelt het verhaal van een jongen met autisme die vlucht uit de realiteit. Hij wil weg van pestkoppen, weg van de alledaagse drukte, weg van hier. Ben vlucht naar de virtuele wereld... Daar heeft hij geen last van pestkoppen. Hij heeft er zelfs een vriendinnetje, Scarlite. Zij is de enige waar Ben zich rustig bij voelt. Samen hebben ze een plan om de pestkoppen aan te pakken: een Endgame. Een aangrijpend en indrukwekkend verhaal in een musical die in alle opzichten anders dan anders is...

De voorstelling heeft ook speciale aanbiedingen voor scholen inclusief educatieve pakketten voor de leerlingen. Voor tickets en meer informatie kunt u het beste op de website kijken:

Ben-X

----------------


2 juni 2012

De kaartverkoop van Arthur's allerlaatste eindvoorstelling is deze week van start gegaan. Mocht u Arthur willen zien in "Dear Fox" dan kunt u kaarten bestellen via de website van
Jan van Besouw.

De musical "Dear Fox" is gebaseerd op Van den Vos Reynaerde en steekt de draak met regeerders, wetgevers, de kerk en het ontbreken van bescherming van de zwakkere in een maatschappij waar het recht van de sterkste geldt.
Deze tijdloze voorstelling legt de zwakke plekken bloot en maakt ze tot een mikpunt van puur plezier.

Regie & concept scenografie: Jos Dom
De voorstelling speelt op 6 en 7 juli!
----------------

12 mei 2012
Vandaag is Arthur jarig. Mocht u hem een berichtje willen sturen kan dat via de mail maar ook via twitter!
----------------

10 mei 2012
Arthur staat in het magazine van Kumulus Talentenopleidingen. Hier heeft Arthur zijn vooropleiding gedaan aan de Pre-Dance Academy. Hij vertelt in een interview met Kumulus hoe het nu met hem gaat en wat hij aan zijn vooropleiding heeft gehad.

Wil je meer weten? Klik dan hier om het magazine te downloaden.
-----------------

7 mei 2012
Arthur is begonnen met de laatste eindvoorstelling van zijn school. Begin juli zal hij te zien zijn in het stuk "Dear Fox" waar hij de rol van Bruun de Beer zal vertolken! Op 6 en 7 juli speelt hij met zijn klas de voorstelling. Tevens de allerlaatste voorstelling met zijn klas.

Mocht u de voorstelling willen bezoeken, de kaartverkoop gaat binnenkort van start.
-----------------

5 mei 2012
De website staat eindelijk online!
---------------

11 april 2012
Arthur is onlangs aangenomen bij Musical van Vlaanderen en zal daar in het komende seizoen in de musical Ben-X spelen. Meer informatie volgt nog.